Despre noi

In anul 2001, când am înființat IPEXIM, ne-am stabilit ca prioritate satisfacerea tuturor nevoilor clienților noștri.

Activitatea în continuă creștere și dezvoltare de care ne bucurăm în prezent este datorată echipamentelor tehnologice performante din dotare, nivelului ridicat de pregătire al echipei și mentalității pozitive. Comenzile speciale de radiatoare le-am privit întotdeauna ca pe o șansă ce ni se oferă pentru a câștiga și mai multă încredere în propriile forțe. Fiecare radiator ieșit pe poarta atelierului nostru, indiferent că a fost vorba de un radiator de reparat sau de unul de confecționat în baza unui model și de complexitatea cerințelor, a fost analizat cu aceeași atenție în cele mai mici detalii. Drept dovadă a responsabilității cu care tratăm fiecare comandă stă reputația impecabilă pe care o avem atât în țară, cât și în străinătate.

In prezent, realizăm sisteme de răcire complete și sisteme individuale: radiatoare, răcitoare de ulei (pentru motor, hidraulic și transmisie), răcitoare de aer, condensatoare, răcitoare combinate, grupuri de răcire. Acestea pot fi concepute în diferite tipuri construcții – plăci și bare, tuburi sudate, de tip shell, sau în funcție de aplicația specifică.

Confecționăm raditoare la comandă după model sau desen tehnic întocmit corect și complet, în termen de 7 – 10 zile de la preluarea comenzii. Oferim doi ani garanție pentru toate produsele.

Sistemele de răcire continuă să-și mențină poziția în topul celor mai importante componente ale unui utilaj. Pentru a evita situațiile neplăcute, noi recomandăm verificarea stării radiatoarelor înaintea campaniilor agricole, a transportului utilajului la o lucrare etc. In situația în care știți că aveți un radiator cu probleme și ați decis să mai amânați repararea sau înlocuirea lui, este de preferat să ne contactați din timp pentru a-i analiza împreună starea.

Pentru mai multe informații și comenzi vă rugăm să ne contactați.

PRODUCĂTOR RADIATOARE